Jul 7, 2009

My Sweet Darling Aidid

Dah lama gak dah ekk tade entri.. Juz wanna share photos of my sweet baby of 9th months. Sekejap je ek.. pejam celik 2x kurang 3 bulan lagi setahun dah baby aku ney.. raser cam baru semalam je meneran.. wakakakak.

Susah nak amik gamaq dia la ney. tak reti dok diam.. asik nak menerkam je kalu owang pegang kamera depan dia. lemaih!

Aidid la ni dah pandai merangkak, habeh melawat kawasan, keliling dapur, bawah meja, panjat tangga, kalu kat ataih tu tak leh pintu bilik left open... kompom mencicit dia kejo tangga. Pehtu kalu kat dapur tu pantang nampak peti es ternganga... cam bes je dia kalu dpt dok depan peti es. Dia rasa cam playground ada ekon kot.

Peramah dia pon dah tak leh cite lah.. tak larat nak melayan tu kengkadang. Kul 3 pagi pon leh ajak bonda dia borak. Kalu kena marah, suruh tido.. dia dok sengeh2 tunjuk gigi 5 batang tu je la. hahahah..

5 comments:

  1. awww.. ur baby memang cute la.. alwiz smilin also..

    it's a happy baby! macam ibu dia yg cute!!!

    ReplyDelete
  2. suka senyumlah dia nie...acik gigit nak pipi dia tu..

    Aidid tak meragam ker masa kau pregnant nie?

    ReplyDelete
  3. Miu: thanks.. hey! i like ur profile picture la. gorgeous!

    Ija: Susah nak snap gambar dia senyum coz dia tanak dok diam. Meragam jugak skali skala, but alhamdulillah la sket2 je. dia pon jarang demam. naik gigi pun tak demam.

    ReplyDelete
  4. Ha.... baru dapat tengok gambar dia dekat-dekat. Rupa kau la Maya.

    ReplyDelete
  5. You received an award. Singgah my blog to check-it out. Thanks.

    ReplyDelete

Nak joen gak: