Dec 18, 2009

Nurun Aesha Jasmya bt Nurun Shahrir


Hari ni genaplah 14 hari usia my beautiful baby gurl Nurun Aesha Jasmya @ Mya. Baru hari ni berpeluang nak upload gambar dia. My daily routine oso has changed. dulu nak take care of sowang, la nih dah berdua.. so its learning process for me. Aidid lak demam and dia punya ragam dapat adik nih.. umang aii.. migraine gak la dibuatnye.. ahahahah.

Luckily at the same time, Mya tak banyak ragam nye. Instead of take care of her, me banyak spend time wif si Abang.. Nurun Aidid. Kadang2 tu teraser teruji gak kesabaran ni aha.. orang time ni dok berpantang, me dok bersilat jer la dgn Aidid. Dia punya renggek mengalahkan Mya, pastu dah mula mintak carry jer. Tak leh kita hilang dari pandangan mata dia.. Ditambah pulak dengan badan nya yang tak sihat lately fever lah, runny nose lah and coughing tak henti. Kesian gak to my sweet baby boy!

Nothing to talk bout my confinement coz tak berpantang sgt pun. Ikut mana yg patut, yang lain2 tu redah jer. Atenye dah berpantang senirik jer... at the same time, need to take care of the 2 babies... so blasah je lah!

2 comments:

  1. Kau jgn nak mengarut Maya. Pantang elok-elok.

    ReplyDelete
  2. aku mang dah jadik tukang karut je ni ha kat umah sowang2 dengan dua ketui nih nomee..

    ReplyDelete

Nak joen gak: