Jan 12, 2010

Cepatnya masa berlalu..

Sedar tak sedar, my maternity leave tinggal 3 minggu je lagik. Aidid dah 1yr 3mths, Mya dah 1mth lebey dah. Last Monday gi klinik cucuk for 1st time berat dia pun dah naik 1kgs dah. Lahir tu hari very the petite 2.4kgs je.. but now dah 3.5kgs. Kuat menyusu anak dara aku ney.

Aidid pun dah pandai berjalan.. the joy is overwhelmed bila tgk dia terkedek2 berjalan ala2 zombie kampung pisang gituww.. akekeke. Mya lak dah kurang berjaga malam, so kurang sket letih tak cukup tido. Niway, I will definitely missed all this moments bila dah start kije nanti.. huhuhu.. walaupun meletihkan, tapi seronok jadi full time housewife ni sebenarnya.

Till then.. layann...

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: