Mar 24, 2010

N3 yang tahapehapetah!

Memulo sekali den nak mintak mahap kek Nomee... mahap yo milah, den tak hapdet lagik entry pasal hantaran haritu. bukan ape, den bz bona lately nih (ceh.. kengkunun arr). Almaklumlah, tadak maid dah la nih. Ditambah e pulak ada bedah kat opis ni ha order kek fondant untuk abang dia nak tunang ujung minggu nih. Ngan balik umah nak menggentel sugar flower nyer, ngan dua ketui buah hati den tu baru je ha baik domam. manonyo den nak menggentel bungo, mengentel anak.. mengentel laki lagik (mane leh tinggal, nanti derhaka.. kwang kwang kwang). Eskius eskius eskius.. tapi yg sebonanye, den tongah kehilangan usb cable camera ni ha. so tak leh la nak menghaplod gambo2 aritu (eskius lagik).


hape2 pun den akan cubo gak menyegerokan diri untuk menghapload gamba2 tu bilo den ado kesempatan nanti yo milah.

Mosti ekau sumo heran, napo ee den meraban ngan bahaso nogori yg cap ayam nih yo. tahapohapotah! hak hak hak (tuih!). sebonanyo den tereksited sobab adik den nak poe PLKN kat Kem Nogori Sembilan ujung minggu ni gak ha. Yg buat den eksited bukan apo, dpt la adik bujang den ni belajo berdikari.. kuar jauh sket dari cecolah ketiak kakak2 dio ni ha. Tahapo tah yg dia suko kat ketiak akak2 dio ni.. wangi sangat kot! Manjo yang amat..mengalah kan anak daro! tapi den sayang kek dio ni. sbb begik2 pon masih donga kato, boleh diharap!


Tahapotah den merepek pepagi buto nih (pagi yg buto, den tidak)... eheheheh.. apokojadah nyo! dah kul 11 dah. nak makan tghari dah pun. patut la den rasa lapa semacam yo.

Minggu blom sampai hujung tapi jadual den dah ponuh dah nih. Alhamdulillah rezeki, ngan order kek nyo, order hantaran nyo sket2.. lepaih la dennyo modal nak ikot laki den gi mancing ahad ni. tah jadi tah tidak lerr...


No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: