Apr 5, 2010

Seperti yang pernah aku kata...

Seperti yang pernah aku kata nak haplod gambo2 cake and hantaran creations yang aku buat few months back.

The events was:-

1. Cake hantaran ordered by siti's for her bro nye engagement.

2. G.I.Dot nye hantaran and cupcakes ordered for bertunang gaks.

3. Muffin for office mates nye birthday.

4. Sireh menanti as ordered by Wati for her sis' nye hantaran.


So enjoy!!!!....
Some of the hantaran for g.i.dot.. theme color, merah putih hitam... classic gituwww. Khemah on that day kaler merah hitam and gold. ala2 hollywood gituwww la pulaks.


Ni sireh menanti utk kakak si wati. buat ni agak kelam-kabut sket coz both of my baby demam la pulak time nih... the same week wif lak tuh ngan the following order. Theme kaler pon kebetulan same la pulak.

Ni ha my fondant cake after 6 or 7 years tak buat rasanya kot. Siti order utk majlis pertunangan abang nye recently. The last time buat fondant masa kacik tunang. Disebabkan susah nak carik ready made flower kaler tuh.. so bunga tu pun buat senirik thauuu!!!

Ni burfday sape ek tu hari kat opis? hmmm... oh yea.. kak Teng and Rosmah 2 minggu lepas.

Tu hantaran with my homemade cupcakes ordered by G.I. Dot. Terlupa laks nak amik close up.




No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: