May 25, 2010

Ai yem so sleeepyyy...

Isk iskk pepetang cenggini so real sleepy ni ha. huhuhuh.. fenin paler menahan mengantuk yg ter'amat. Nak chit chatting wif officemate pun no issues yg menarik. Nak continue wif my work yang piled up since a week ago ni pun tak habis2 and real membosankan! ahhh...

Yesterday, gi cari fridge coz my fridge kat umah dah melotop! My darling hubby went home from fishing trip, ikan seme still dlm coolman. Se baik la rumah banyak coolman. Every single thing dlm fridge yang rosak tu tojun dlm coolman, loaded wif ice.

Sebat 1 mitsubishi 610liter fridge yesterday kat Harvey Norman.. woot woott!!! tapi  lemau gak la masa nak men-swipe  but what choice do i have. Fridge tu dah uzur sgt, memang dah long waiting for new one to take his room. Tapi yang tak syiok nya esok petang baru derang boleh hantar kat rumah. Doi!!.. I more days with 3 coolman dok kat dapur tu. huhhuhu.. sabar yer sabariah!!!

So alasan makan luar lagi lah ni... ahahahaha...

3 comments:

  1. panjang mukadimahnya...padahal nak cakap malas masak..hahhahahaha..ceh sungguh..

    ReplyDelete
  2. wakakak.. u read my mind la ja..

    ReplyDelete
  3. hahahha..aku baca dalam pikiran aku jer..hahaha..dah sama spesis
    MALAS MASAK..

    ReplyDelete

Nak joen gak: