Jun 22, 2010

Top Blogger Award 2010






I was tagged by Nurul, my ex-office fren. Dah few days dah.. hehehe.. ke few weeks! Tah hengat pulak. Niway.. i ske! I ske! Thanks Nurul. Cam glam jer, well bonda malatop! mmg mcm ney (Silalah muntah).

I ske dpt award tapi malas nak blogged bout it (banyak sgt soklannn). hehehehe.. pemalas kan! (Fariza aku tau ko tgh angguk2 kepala baca ni. Ape gelak2?)

Ok ok sambung lagik pasal award ni. So cam biasa kena jawab soklan2  yg disediakan. Maka hold still u guys! (Jap2.. nak copy paste soklan.. hehehehe)

Soalan 1
Adakah anda rasa HOT..?

Jawapan 1
  Damn Cold! Frozen like p**! Tebal tul la kulit pompuan kat dalam bilik tu. Kang aku off ekon ni kang.. jap lagi dia kuar la dengan soklan harian dia "Ekon rosak ke?" cisss...

Soalan 2
Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?


Jawapan 2


Soalan 3

Cerita pasal gmbar nih..?

Jawapan 3

Me and the kids tgh mamam kat Andalas Corner. This candid pic was captured by my hubby. Lebar senyum Aidid. I loike!

Soalan 4

Kali terakhir makan PIZZA..?

Jawapan 4

Pizza Hutnye spaghetti leh kira tak? heee.. last 2 weeks rasernye kot. Gi mamam wif my cousin kat .. (apekenamenye ek depan PapaJohn tu)... aaa ingat dah! "Pastamania".. Vivo and Panini pun baru bukak arr, leh try pas ni (sowi lencong sket)

Soalan 5

Lagu terakhir anda dengar..?

Jawapan 5
Hoh jangan lah, sok masih ada lagi kot. Insyaallah! Lagu terlatest dengar ni tatau tajuknye Anges tgh pasang kat PC dia. Jap tanya ek..

ok.. its "IMPOSSIBE" by Chantel (skali aku salah eja daaa.. SHONTELLE.. ape ke peliknya nama)




Soalan 6

Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?

Jawapan 6

Buat bodo jerr.. hik hik hik!

Soalan 7

Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?

Jawapan 7

Sayang, Darling, Angah, Bonda, Mak Teh, Mak Ngah, Maya and Sonic


Soalan 8

Tag lagi 5 orang...


Jawapan 8

hambik kaooo...

1. Siti Fariza @ Ja
2. Siti
3. Una
4. Nomee
5.Reuben


Soalan 9

Siapa orang no. 1...?

Jawapan 9

Siti Fariza yang gitu-gitu adalah kawan sejawa ku yang suka buat anak. Productive dude! menjadik...

Soalan 10

Katekan sesuatu pada orang no. 5...?

Jawapan 10

Reub.. bila "Kakak" cuti lagi?

Soalan 11

No.3 ade hubungan ape dengan sape...?

Jawapan 11

Una ada hubungan suami isteri dengan suaminya... ye lah! takkan suami i kot..

Soalan 12

Bagaimana pulak dengan no.2...?

Jawapan 12

Siti ada hubungan kasih dengan kekasihnya bernama Fahril. Kekasihnya yg bernama Fahril itu ada menjalinkan sayang dengan Siti di ofis saya pula. Siti officemate saya itu pula telah bertunang dengan seseorang yang bernama Fahril.

Soalan 13

Kata2 cinta dengan orang no.4...?

Jawapan 13

I lap u.. u lap me... (tahapehape punya soklan daa)


Soalan 14


Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag

Jawapan 14
1. Ija ada ramai anak. Rumah dia selalu kena petir. Dia baru beli TV LCD baru. Dia baru jual kereta untuk beli kereta baru juga (macam kaknam la pulak)

2. Nama penuh Siti is Siti Khairuliza. Dia anak Bongsu. Dia seorang perempuan. Dia kije kat Northport. Dia dok kat blakang ni haa.. tapi hari ni dia MC (aaa.. MC ke datingggggg?)

3.Sharifah Husna Syed Idrus. Ibu pada Encik Abam. My x-classmate kat UiTM dolu. Anak tecik lagik. Kije nun jauh kat ujung mesia kat Perlih nung. Kawen ngan owang Banting (Jawa gak ko carik ye Una.. ahaha)


4. Nomee kije kat Grand Blue Waves Hotel Shah Alam kawen ngan Man same satu tmpt kije. Nomee kadang2 siyes.. tapi selalunya siyes kelakar.


5. Reuben ske buat kek. Pastu dia kedekut ngan recipe kek dia.. cit reuben!

So yang da kena tag ni.. daku ucapkan tahniah dan padan muka! kwang kwang kwang.. niway thanks dude!

4 comments:

  1. citt maya! jenuh la aku nak menjwb tag hg yg panjang lebaq nih. fuhhh...eh, thanks for the award! i loike... ;D

    ReplyDelete
  2. I lagi loike nak suwoh u tayep panjang2.. wakakaka...

    ReplyDelete
  3. Panjang nya tag ni. Bila tahun habis agaknya... hehehe. Thanks for the award Maya. (bagi award je ke? Bagi lah cupcake ker...)

    ReplyDelete
  4. Bolehhh.. order lerr.. kekekek..

    ReplyDelete

Nak joen gak: