Jun 1, 2010

Movie day's out

Last week was my anniversary's week.. hehehe.. owang lain sambut sehari jer.. aku tala sampai seminggu.

I took a day leave before wesak day, well actually have some urusan kat KWSP. Finished at around 12, me myself and my wedded hubby went for a movie at TGV Jusco Bukit Tinggi. Ah gumbiranya.. time ni lah nak berdua-dua'n nih.. treasured!

Memula tu nak tgk Iron Man 2, unfortunately showtime nye kul 430 ler pulak. Ate eventho' cuti, my mind still tingat kat kids yg we tinggal kat our babysitter (my along la sapa lagik!). So we decided on Ip Man 2 (Yipman) that showed at 2.00pm. 

While waiting we enjoyed ice-cream kat New Zealand. yummie!!! Jauh tu.. New Zealand Natural ah!

For the movie? i give 4 start out of 5. Memang menarik seperti yg diwar-warkan my officemate. I was satisfied.. cuma tang martial arts nye tu cam kureng puas sket. Mungkin sbb banyak close up kot. and slow-Mo  kot. But all for all.. memang tidak menghampakan (ayat buku nih).




Sapa yang tak kenai sapa Ip Man ni, He was Bruce Lee kungfu grandmaster. Whomever wanna know more, go and google.. whomever yg tak berminat.. toksah amik tau. hehehe..



No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: