Jun 22, 2010

Sleepy Head



Hari ini aku mengantuk. Hari-hari aku mengantuk!

Tika dan saat ini aku memang lah teramat mengantuks... dah 2 mlm aku tak cukup tido (well actually the first nite tu tak dpt tido langsung).

Anakanda Aidid kurang sihat asik terjaga and merengek tamao tido properly. Ate last Sunday buas sgt bermain so inilah hadiahnya.

Anaknda Mya lak tgh mencari akal nak merangkak. So dia pun susah mao tido and merengek gak. Mata pejam but montot angkat and seme benda kat depan dia nak sondol. so manjang je terojun dari tilam.

Hubby darling hari2 mao... heheheh.. oppsss!!!  i loike!~

Work on fondant cup cakes topper ordered by Ann for her engagement ceremony. Need to be delivered by this friday, so dah start kena buat fondant topper so that sempat kering before Thursday.

To much thinking...paler tak benti pk ape kena bawak balik kg hari Jumaat ni and ape nak kena prepare for the kids for cuti-cuti Malaysia kat cameron highland afterward.

Mesej aku sebonanye nak gitau aku mengantuk nihhhh... huarrggghh!!!*yawn*


1 comment:

  1. buatkan aku kek wei..aku nak jumaat gak...hahhahah..blueberry cheese cake..boleh tak?...

    aku mengidam nie...pls..

    ReplyDelete

Nak joen gak: