Jul 27, 2010

Ayat-ayat Cinta



Aaa title ni aku cedok dari fariza kat sini.. hik hik hik! Tapi tajuk je thau!

Memula tu aku gelak guling2 bila baca entry pasal anak bujang dia yang dah rasa bujang lah sangat.
Hari ni genap 8 tahun.. tapi dah pandai slow talk kat ibu dia pasal dia baru putus cinta dan dah mendapat cinta yang baru.. wakakakak.. teraser nak gelak guling2 lagik skali...

Pastu bila baca latest entry title dia.. aku rasa nak menyanyi lakss, coz its me and hubby's favorite song.







ayat ayat cinta lirik

  
AYAT-AYAT CINTA by Rossa
Desir pasir dipadang tandus
segersang pemikiran hati
Terkisahku diantara cinta yang rumit
Bila keyakinan ku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan


Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkinku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cinta ku padamu

Bila bahagia mulai menyentuh
Seakanku bisa hidup lebih lama
Namun harus ku tinggal kan cinta
Ketika ku bersujud...




2 comments:

Nak joen gak: