Jul 17, 2010

Bila Minyak naik lagi

Yes.. bila minyak naik lagi, ramai orang naik minyak. Kenapa kena naik minyak, naik la angin. Kan pree je tu? kan kan kan hehehehe..

Yes.. bila minyak naik lagi aku pon rasa geram and menyampah.. nak marah ke? entah.. nak marah kat sape?

Yes.. bila minyak naik lagi, tang ni aku senyum dulu masa mula2 dengar (eh baca) ituw berita kat fb. Sebab apa aku tersenyum? ahaha.. baca trussss..

Yes.. bila minyak naik lagi, scenario yang sama, cerita yang sama, cakap2 yang sama bakal terdengar lagi, ditulis lagi, di hamburkan lagi.

Yes.. bila minyak naik lagi, mula lah masing2  menuding jari. Tang ni yang aku paling geli hati.

Yes.. bila minyak naik lagi, instead of what areas in life could we changed to improve, yang pro2 parti mula lah bergendang kecapi.

Yes.. bila minyak naik lagi, aku tak suka tapi apa pilihan yang ada. Just try to adapt yang terbaik je le. Nak marah sapa2 pun tak guna. Berusaha dan berserah saja lah pada yang Esa. Moga di permudahkan jalan nya.

Yes.. bila minyak naik lagi, instead of mencari salah menuding sana dan sini, muhasabah la diri. Cari kekurangan apa yg perlu diperbaiki. Kerana Allah lebih mengetahui. Amin...

Yes.. bila minyak naik lagi....

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: