Jul 5, 2010

Father's Day untuk "HUBBY"


Occay occay.. cite ni dah agak basi dah tapi baru nak buat entry (cite aku seme pon mmg dah nak reach expiry date baru nak buat n3. Mallasss tul!)

As a token's of appreciation from me and the kids, hadiah kat atas tu me and kids buat senirik je (cost saving ala2 kudukut gituw.. ouuchhh!). Frame tu beli lah, tapi gambar kat dalam tu aku print guna printer dia gak, patu with my own smoochhingg lip sket and chop tangan Aidid and Mya sowang sblah. Nak dapatkan chop ni habis bilik store seme berchop hitam dek kerana nak amik hati Aidid for him to participate. And pas dah amik ati tu, baik jer dia pegang beg kertas berisi hadiah ad suprise his ayahnda yg tgh tido kat sofa depan tv.

For an extra treat, aku bawak hubby gi Father's day promo high-tea kat Concorde Shah Alam. Not so much to talk bout the food, coz dah few times makan kat concorde, the menus was not much different. The food still nice but dinner ke, lunch ke, dinner ker what served was lebih kurang jer. So tamau cite panjang pasal food, but the overall event. Not so bad!

The was some games for kids and for the fathers. Some free goodies (well actually was brand's product je pun) and drink for celebrated father. Tapi disebabkan my kids yg masih tecit2 sgt.. well tengok je ler.. ahahaha.

Untuk hubby a.k.a father's to my kids... i asked him to join pertandingan menghias donat. Umang ai, ingatkan donat tecit jer, ghopenye donat kek beso talam tu ha. Ahahaha.. Ni lah hasil masterpiece my darling that won the consolation prize (so does every other participants ahahaha). 


Hadiahnya, donat  ni senirik ler dpt bawak balik sowang sebijik. Tapi pepehal pon, dari segi gaya tu dia dah menang awal2 dah.. akekekekekk..

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: