Jul 21, 2010

Tahape hapetah aku ni


Blog aku i slalu jer bersawang takde hapdet. Paler ni rasanya mang slalu sgt teringat nak hapdet blog tapi teringat nya tu tim masa  tgh drive lah, time tgk tv lah, time main ngan anak lah.. macam2 idea and cerita datang nak boh kat entry kunun. 

Tapi bila dah dok depan pc ni semua benda jadik point blank! camno?

1 comment:

  1. aku rasa semua blogger camtu..hahahahaha..klu tak depan pc..pehhh..ayat yg nak dikarang tue..meleleh-leleh..bila jadi n3 eh apasal cam sampah je nie..hahhahhah

    ReplyDelete

Nak joen gak: