Sep 28, 2010

Pukul 3 pagi...

Adoi.. pukul 3 pagi tadi aku dok tgh belek sugar flower untuk comp*... (oppss!) on Friday, dua ketui darlings aku tuh bangun la jugak.

bertanduk tak bertanduk nye aku, depa dua beradik dok main tabur sok kabo atas tilam.. siap kejo2 gelak2 lagik. Ate munyik sorat kabo berkeronyok2 tu seronot agaknye.. huhuhuhuhuh!migraine aku dibuatnye.

*bukan wajah sebenar.. heheheh
Dah ler tgh panic a.ka. serem sejuk a.k.a teruja a.k.a takot for friday to come nih. Dok aku tgh belek sugar flower tu datang pulak Aidid tanya "oye watape" (bonda buat apa) dekat 10 kali, pehtu dia tried few time to grab roses aku lak.. huarrgggghhh! tegak2 rambut bonda ni nak oiii! Dah la bonda ko ni belajo tak berguru. owang len 30 min dah siap sekuntum.. bonda ko ni sejam pon masih terkial2! hua hua hua hua!...

Waaa...dua tiga malam ni aku asik berpencak silat la ngan anak2 aku.. asal aku mangun nak wat kije, depa pun bangun nak mengerjakan aku..  Dah ler tak leh wat kije selagi depa tak tido. Nak tidokan deme pulak, sketttt punya payah...kul 10 tutup lampu sampai kul 12 mlm leh lagi depa main dalam gelap. adoyaii!

2 comments:

  1. tu sebab aku klu tido kan anak..aku yang tido dulu..hahahahaha..

    ReplyDelete
  2. boleh takpe..

    kalau ada ayahnda dia ade aku leh gak la lelap dulu. kalau dia takde, sok pagi ko bangun jangan tekejut umah segala jenis barang melambak all over the floor.. derang memang buat pesta ko!

    ReplyDelete

Nak joen gak: