Oct 11, 2010

Akhirnya... phheeeewwww!

Amende yang akhirnya????

Hehehehe.. saje je nak puyu ngan u'ols...

Dah habis dah Wilton Cake Decorating Class 3 aku... pheeewww! nak demam gak rasernya nak menghabiskan class ni sbb ade je homework nak kena wat tiap malam + order kek tak leh abaikan gak kan! patu ngan anak2 tenik comel aku yang sememangnya maaakinnnnn menguja dan menguji haaa.. and... ate bapaknye pun nak kena layan juga kan. Time2 cenggitulah raser cam cam nak benti kije jer thauuu! Full time buat bisness kat umah jer kan senang!!!

Iskk tapi blom lagi... masih merangkak... pelan2 kayohh ooookkkk!
So photo sharing la ek masa final class tuhari.. aku ngan kengkawan yang same amik kelas tu. Yang pentingggg... Kita enjoyyy!!

Close-up of my wedding cake from Sweet Toothy Cake Art

Me with my 3-tiers wedding cake

Other cakes from the classmates

Keji kusyukkk kannn!


Gojes2 kannnn! bukan kek tapi yang kat blakang tu!!!

Gift cake aku yang damage during transit... ribbon patah huhhuhu..

So pas ni leh focus kat next projek. 
Projek ape? 
Tungguuuu!!!

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: