Oct 19, 2010

Aku Terlanjur...

Heee... title post gila provocative sungguh tak hengat!

Pagi ni aku masuk opis kul 8.30 dengan muka tersengeh2 kelat sebab lambat occay. Dah lah makcik yang jaga punch card tu (manager aku) spesis yang opis hour start kul 8 tapi pukul 7 dia dah terpacak kat meja dia. So bila kau lambat.. sendiri mau ingat la ape akan kau dapat.

Aku terlanjut tido dude and terlanjur bangun lambat...

Seb baik anak dara aku tetiba jerit pepagi.. kalau tak maunye pukul 9 pagi pon aku tak bangun  lagi. Tgk jam dah 7.38. Haper lagik, speed boat pun bagi aku laluan lah!

Pepaham je lah aku ni tak reti2 nak siapkan barang a night before. Pagi2 tu lah nak cari baju, matching tudung, gosok baju bagai. Gosok gigi, cuci muka, mandi pun asal sentuh sabun jer dah tahap nih. Harap2 tiada bau yang diingini tertinggal.

Kira speed tak speed dalam masa 15 aku dah start engine kete dah. Dalam hati dok tak habis berdoa kot2 ada miracle lah aku leh sampai opis dlm kul 8 (Gila tak gila?? 7.53 baru kuar umah, ada hati nak sampai opis kul 8).. well mane la tau kan.. tetiba dapat mukjizat.. ahahaha.. keji gila kan.

So sampai opis pepaham je ler. Masuk je dalam lift aku dah prepare sesiap dah..... kecik tapak tangan, lubang telinga lah aku tadahkan. Tapi.... ade haku kesah???

Tumpang lalu...

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: