Oct 11, 2010

I'm sorry.. but that was ugly!


U'ols da tgk kan majlis Dato Sheikh ngan Doctor kita nye wedding aritu.. 

The wedding ok la Aku ni bukan fan dia, nak envy dia pon takde sebab.  The couple pun sama cantik dan sama padan. Ske sgt tgk Dr yang ske tergelak ituww.

Cuma yang aku tak leh tahan besides suprano buruk yang bawak Salawat Nabi tu, aku  amatlah desperatenya nak kata ..meeeemmmaaannngggg tak ske kek kawen derang! Ugly ok! U.G.L.Y! Helloooo sapelah designernye kek ituwww????

  
Its a wedding event ok!! cuba kowang tgk kat gambar atas ni, if u ols tatau it was a wedding, sure kowang kata ni perasmian ape lah ni?? 

Its a wedding of 2 souls become one. So i just believe that, the cakes should resembled that. Something nice,  sweet, something romantic, something more resembled of penyatuan dua jiwa occay. At least kek bantal Mawi tu  masuk gak la dek akal... bila dah kawen bley berkongsi bantal. tak gitu????

Aduyaii.. ape la relevan kawen ngan roket? pas kawen nak honeymoon ke bulan kot?

Oh ok, he's a cosmonout.. tats y buat kek soyuz. Tapi ni bukan nye birthday event occay! It shouldnt about him alone.

Tapi kalau roket tu dipakaikan stetescope or sblh nya buat kek syringe ok kot sket. Baru la represent both party, the bride and 'groom kan heheheheh...

Iskkk sampai sekarang aku masih tak paham. Sape la yang bagi ideo tahapehapetah tu. 

Ok ok! i noe i noe... aku ni memang typical... Wedding cake should look like a wedding cake and taste like  one. Aku memang typical occay! aku accept.

Tapi.. baju Dr Halina masa potong kek tu??? I loike!

3 comments:

  1. ko paham pasal kek maya! justified la ko x suke kek tu! era yg x paham ape pasal kek ni pun rs x sesuaiiii okeh kek tu! haishhh

    ReplyDelete
  2. hahahah nak jadik hari ini dalam sejarah la tuuuu

    ReplyDelete

Nak joen gak: