Oct 6, 2010

Lelaki dirogol 3 wanita bergilir-gilir

Nak gelak ke tanak gelak?

Kat np Kosmo pagi ni.. seorang lelaki 26 tahun di zimbabwe membuat laporan polis mendakwa dia ditahan oleh 3 orang wanita dan di beri dadah @ alkohol sebelum dirogol bergilir2.

And yang mengejutkan lagi ini adalah kes ke-5 dlm tahun 2010. 

Tapi kan aku rasa kan... lelaki2 ituw membuat laporan polis sbb derang dirogol dlm keadaan khayal (dadah). Geram sehhh.. choi betul! tak dapat feel the steamboat. Agaknya cuba kena romen rogol dlm keadaan sedarrrr.. kompom tak wat report.. tah tah.. nak lagi! nak lagi! 

Ye la slalunya yang tak berbini ni susah nak dapat.. nak kena bayo prostitute lah.. sumbang mahram lah.. Rogol jiran sblah lah, mengintai lah etc etc lagi kan kan kan.. Yang ni pulak offer free depan mata. 3 pulak tuh!

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: