Oct 7, 2010

Pagi2 lagi dah.... PAKOF LAH!"

Pagi ni memang suasana tenang dan damai.. tapi aku taaaakkk!!! pagi2 lagi dah ada yang bikin panas hati ni ha. Ate dah la mata ni tak cukup lelap untuk hari yang ke-4. Aku ni kalu dah sangat tak cukup tido nyerrr... terooosss lah susah nak tido sampai badan dah cam zombie, dan hati pon oppp kosss la cepat sentap kauu!!!

Lenkali jangan carik pasal ngan aku pepagi, jangan bikin panas or bagi statement provokasi kalau tanak memilih @ menerima satu atau lebih dari senarai kat bawah ni yerrrr....

a) Bebelan berantai yang bersambung dari face to face, ke pesanan sms, ke panggilan telephone dan mungkin hanya akan berakhir 3 hari kemudian. Itu pon kalau nasib baik lah!

b) Amukan yang bukan setakat mengangkat bumbung umah... ngan foundation2 umah piling2 umah pun leh terangkat kan? kan? dah tau kan? dah pernah rasa kan? nak rasa lagik ker?

c)Pekikan stress yang boleh mengejutkan jenjiran 44 buah pintu kekanan, 44 ke kiri, 44 ke depan dan belakang... bukan takat jiran, kucing2 dan anjing2 mereka pon leh terjaga.

d) Silent punishment.. tau kan kan kan? kalau sampai masa ni dahhhh.. bak kata nabil lah "Lu Pikir lah Sendiri" and aku tambah sket.. " Sendiri Mau Ingat lah!"

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: