Oct 6, 2010

Stucked! sucked!

Hoh... pagi2 dah terselit kat cecelah kenderaan yang tak bergerak ataih flyover nih. Sucked aite? High tide alert tadak or aku yang tak pasan main delete jer email2 kat dlm mailbox yang makin berantai2 panjangnya nih.

Hmmm...tersangkut kat trepik jem ataih flyover port klang was the last thing i wanna happen. Ngeri siot! asal ade je heavy vehicles passed by from the opposite direction.. flyover ni nye gegar.. fuhh! mengucap beb! time2 tu lah mula otak ni nak berimaginasi..

"kalau jambatan ni runtuh camne? kalau tetiba patah kat tetengah.. nak nak lak tang kete aku duduk ni camne?"  hoho... choi sungguh!

Hati pulak mulalah mengejek.. bikin panas time2 camnih... "Tulah dulu masa pakai kete tinggi eksen jer redah flood water time kete2 lain seme dok pelan2 beratur nak mengelak air. Sampai tersimbah2 air kat kete orang pun ko wat muka tak berdosa jer..Sekarang.. rasakannnn.... silah beratur sama occay!" 

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: