Oct 5, 2010

Ugut bakar isteri bila rahsia terbongkar

Baca newspaper hari ni pasal seorang suami yang ugut nak bakar isteri kedua selepas rahsianya yang beristeri dua terbongkar. Isteri keduanya hanya tahu yang dia ni bermadu setelah masuk tahun kedua perkahwinannya. Ghopenye si somi ni ada isteri pertama with 6 anak lagik. 

Bila rahsia dah terbongkar, ape lagik, perang dunia kedua lah.. siap tampar2 lagik isteri tu. Bila si isteri kuar umah and tanak serahkan anak hasil perkahwinan tu kat dia, somi leh simbah isteri ngan petrol pastu ugut nak bakar barang and isteri skali. 

Seb baik after pujuk2 dia tak jadik bakar and blah sambil ugut takkan biarkan isteri nya tu hidup tenang. hoh giler!  

Dulu main tikam2.. skang main bakar2 lak yer! Donia donia... (bukan bonia occay!)

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: