Nov 1, 2010

Apa yang kurasa

Apa yang aku rasa pagi ni?

Masuk kerja tadi agak lambat sket kerana masalah trepik (ecehh.. trepik gak ko salahkan). Sampai je kat opis aku vet thru kojo atas meja. Ada satu request paper dari Engineering nak kena buat approval. Cam biasa ler Engineer and Technical ni macam isi dengan kuku. Takde kuku takde lah isi ... eh relevant ke?

Ok jump in back to the topic. Bila dapat request paper untuk tecnical work camni aku mulalah rasar nak guling2 atas lantai jerit2 sambil hentak2 kaki and tarik2 rambut. bley gitu???? huhuhuh...

Ye le.. kowang cuba bayangkan (ahh takyah bayang lelebih)... owang yg takde technical background macam aku ni kena digest paper technical untuk disummarykan (summary ok bukan translate) dalam bahasa yang paaaalllinnngggg singkat dan yang pasti kena yang paaaallllliiinnnnggg mudah untuk dipahami oleh non-technical peps mcm aku gak, tanpa meninggalkan isi2 penting. Ate kalau haku tak paham.. camne aku nak bagi orang paham kan. Tak muntah darah aku dibuatnye setiap kali paper mcm ni masuk.


Well tapi aku mang suka kerja aku nih hehehehehe... Eksplorasi minda.. (Yolah sangat, padahal wiki lebih). Ok nak  kembali berguling2 diatas lantai sblm masuk toilet utk cari idea.. percaya tak???
 






The more you invest in a marriage, the more valuable it becomes.
Amy Grant

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: