Nov 20, 2010

Bila depan TV



Masa aku layan tv ni slalunya over the weekend je pon. Ate weekdays tak sempat nye der. Lagi lak pulak astro show yang dok berulang2 sampai kengkadang tu naik jelak gak. Lepas yang tu yang tu gak. Busan ah. 

Well still aku layan gak few shows yang agak menjadi fav aku setiap kali berkecimpung dlm arena menonton.com... walaupun sebonya tak ler ikot sgt and waktu siarannya pun aku tatau biler. Asal tertengok jer aku layan (bley ke tertengok???)

Layan Jenna Elfman a.k.a Billie & Jon Foster a.k.a Zack dalam "Accidentally on Purpose"... awwww i ske! i ske! i ske lagi seploh kali.

Aku tak henti gelak tgk si Davis yang vongok itu

The other show yang aku layan... "The Good Wife". The life changing dramas, the twist and turn of faith and love, the commitments, and the strong women spirit yang ditunjukkan dlm series ni buat aku tertarik nak layan lagi dan lagi dan lagi. 

There was some babak dan dialogs yang aku ske dlm filem tu (kind of ter-related actually), which mostly was between Alicia Florrick (Julianna Margulies) and Will Gardner (Josh Charles). Ouchhh!



Yang ini laks dari dulu sampai lah sekarang mmg idol aku. Lagi la pulak lepas baca biography hidup dia dulu sblm berjaya. "The Oprah Show" memang buat aku tertarik from season to season. Topik yang diketengahkan memang jarang mengecewakan.



Next best fav show.... citer comedi gak la "How I Meet Your Mother".  Dlm series ni beside Ted Mosby the main character.. kawan-kawan dia yang sengal2 manjang wat aku gelak sorang2. Tak bley blah punya sengal terutamanya si single Barney (Neil Patrick Harris) yang sentiasa teraser macho dan bijak.  
 


So far tu je pon yang aku layankan, selain dari dok layan ulangan NCSI and Criminal Minds yang tahdahkeberaparatuskaliulangdah.  Ate dah takde cite lainnnn... layankan je lerrrr...



2 comments:

  1. Lelaki ini yang selalu menyintaaaa muuu... selalu.. tanpa raguuuu..

    kannnn dah ternyanyi dah....

    ReplyDelete

Nak joen gak: