Nov 29, 2010

Dare to Blog (Day 5) Menyesal yang hamat ok! Kalaulah….

 

 

1. Aku menyesal sangat la sebab time exam dulu (kini dan selamanya kot) cukuplah allergic nak dok dlm exam hall lama2. Samade first 1.5hr aku dah kuar or before the last 30 minutes, aku lah yg terkedek2 keluar itu.

Kalau lah…. haku leh duduk lama sket dlm exam hall tu, or tunggu sampai habis, mesti aku bleh jawab soklan2 yg aku rasa tak leh jawab tuh and grade aku akan lebih baik. Jadik pelajar terbaik kelas with grade yang buruk occay! Ohh sungguh lah vunguk!

2. Aku menyesal sebab dulu masa selected for science class tapi leh cabut pi masuk aliran vocasional (errkk ye ke menyesal??). See now nak heja science pun aku kena google ejaan dulu takot salah.

Kalau lah… aku tak cabut dulu, mesti jalan idop aku dah lain kot ek? At least dapat jadik engineer pun jadik lah. Hangan2 la kau sorang disitu! Kunun2 rebel. Hutak kamu! Skang kan dah menyosal!

3. Aku menyesal gila saiko sewaktu waktu haritu ok… bila aku…..

Kalau lah… aku tak…. mesti aku tak…. hari ni (silah isikan tempat kosong)

Cukup lah 3 kot je kot.. naik fitam dah dok pk haper mende yg aku sesalkan yang hamat and kalau lah…. oh!

2 comments:

  1. aku sentiasa menyesal tiap kali lpas exam sebab sebelum exam tak study.dan skang tak guna lagi aku menyesal.Belajar pun dah abes.kalo tak mesti aku dah ke bulan~hahahah
    manipulasi tendangan maut

    ReplyDelete

Nak joen gak: