Nov 30, 2010

Dare to Blog – Day 6 (Aku harap kau tak pernah muncul)

jawapannya adalah teramat mudah.. i just need second to figured the answer

The one with the cap L and the cap F

they are just the Loser & the Fool.

Oh i loike! and sungguh lah kebetulan.

I donno bout the loser, but please u'ols dont be a fool as seperti yang kulihat di hadapan mata, the Fool looked more suffered than it supposed. For what reason i donno lah. Tapi hidup kan mudah, treat other the way you want to be treated. So if you treat other unfairly or like a coward.. tak perlu orang lain kecuali diri dia untuk menghancurkan hidup dia sendiri. I dont really know the behind of all this lah.. coz semua ni hanya assumption. Tapi if tentu2 you tgk dia cam sangat lah miserable, distress, unhealthy... hmmm, what goes around come around la kot.  Tu ar, dont just sleep on your problem or any issue arises from your wrongdoing ke, mistreated others ke. You wont be happy that way.. betul!!! tak tipu!  Have some honor, overcome it! Honest ke, Appologize ke or anything necessary to overcome it.

Please please please.. pls be responsible to your own act ok. Takde lah orang sakit hati dan marah.. dan takde lah memakan diri. Tapi well aku rasa sampai skang the Fool tu tak paham the concept yet kot. Or macam tak nak paham je. Umo dah banyak.. tapi... oh kasihan. Orang nak advise tanak dengar pulak. Lantaklah.. biarkan luncai terjun dengan labu-labunya.

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: