Nov 11, 2010

Hari berlalu dengan sepi

Yeap yeap yeap.. memang sunyi sepi la ni. Anak2 yang tak sihat tengah tido and hubby pun dah keluar pergi kerja. So aku habiskan time2 macam ni.. kesunyian macam ni untuk memikirkan hapdet2 terbaru utk my blog.

Hopefully the kids will get well soon. Aku dah dua hari dah Emergency Leave (EL) rasernya esok kena tambah sehari lagi la nampaknya coz kids not so much improve compared to yesterday and today. Kesian and sedih bila tengok anak2 dalam keadaan macam ni. Demam, selesema, batuk, muntah2, cirit-birit lak lagi and tak nak makan. Haish!!!

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: