Nov 1, 2010

Hari tanpa entry...

Ahh tidak.. pembohongan besar la kiranya kalau aku kata hari ni hari tanpa entry.. ate  aku tgh buat  mende nih? buat karipap ke? menyulam ker? or main badminton?

Aku ni sebenonye tgh melipat kain2 baju yang sangat la mallaaass aku nak lipat.  Berapa lama tak lipat tu tak yah lah korang tau kan. Tarik nafas sambil mengucap pulak nanti karang. 

Well kowang boleh suruh aku masak 3 lauk siap hidang dalam masa sejam.. tapi ko nak aku abiskan lipat sebakul kain, 3 jam pon blom tentu habis. Kerana melipat kain ada lah sesuatu yang aku cukup ler tak sket nak buat. Kenapa? ntah aku pon tatau. Ni pon dah terpaused dah ni kerja2 melipat kain aku hhuhuhu.. sebab aku dah boring. Tadi memula masa lipat tuh.. dapat  7 helai aku lipat, aku bantai tido sat 30 min. Ni aku stop lagi ni tatau la sket lagi tuh bilanye nak siap... bley siap buat entry kat blog lagi kan.

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: