Nov 14, 2010

I am back to work again



Phewwww! Hari ni aku start masuk kije after long Emergency Leave last week. Both of kids demam ++++ so mother kena jadik nurse lak kat rumah.

The last 7 days memang meletihkan... tapi for the kids.. "Apa saja untukmu" lah. N yesterday tgk both of them ketawa dan bermain semula.. LEGA! occay. As the last 4 days was like hell... makan muntah susu muntah minum muntah.. tak muntah kot atas kuar kot bawah lak. Huhuhuh... Dua2 dah lembik giler. 3 kali  gi klinik and tukar ubat, which each of them kena amik 7 jenis ubat yang berbeza. As muntah tak berhenti, nak bagi makan ubat nearly 30 min each of them. Bonda mana yang tak sebak ati dude.

So hari ni aku dah mula kembali ke office. Huarrgghhh boring la pulak!!!!!


No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: