Nov 8, 2010

Jangan Pelik...

Kepada frenz2 and follower tersayang ku yang tak ramai mana ni pun, yang setia baca blog aku walaupun isinya yang tah pape... thanks and jangan pelik ek if kowang tgk entry aku yang semakin lama semakin pendek. hehehehe..

1stly.. aku nak buat entry panjang2 macam dulu.. tapi slalu ketandusan ideas masa tang tengah2 mengarang tuh. Kengkadang tu leh lost laks.. ape ek aku nak tulis sebenarnya??? Short term memory lost ek???

2ndly..Betapa aku ni memang tak consistent tang penulisan ni.  Yang slalu jadinya memula aku tulis pasal unta.. tapi bila part ending tu jadik kapal terbang lak. bley?? absent minded kan???

3rd ly.. alamak.. ape ek point aku tadi.. terlupa lak. I told u!

4th... Aku rasa aku lebih sesuai buat simple entry.. so ape2 yang aku terlintas trus aku type. takde la tunggu berkurun berkuman baru nak type.. tu pon kot aku tak lupa.

5th.. aku sedang mencapat target 1 hari satu entry (sekurang2nya lah)...


Orite.. layann!!!

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: