Nov 21, 2010

Kenapa aku tak suka sambung kerja orang

Aku menag suka buat kerja aku dan boleh dikatakan hasilnya adalah agak menyerlah ok... (statement masuk lift tekan sendiri butang 9)..Tapi aku tidaklah suka menyambung kerja orang. 

SEBABNYA....

1) Kebanyakkannya bila ku kena sambung kerja orang ni, lebih kurang diberi satu tong sampah penuh kertas bergumpal and dengan mandatorinya kena pilih mana satu nak pakai and mana surat nak dibuang.Pilih sendiri tau!!!!

2) Ironinya bila kena jadi psycho utk baca mind orang lain untuk tau mane satu information yang derang nak mana satu yang derang tanak. Kalau teringin nak panas telinga.. silalah bertanya ye. Free je dpt cuping telinga kaler merah.

3) Selalunya menyambung kerja orang yg dah tentu orang tu tak dapat selesaikan.. sebab tu bagi kat aku occay!!! One stop centre of problem solver ke?.. hoh!

4) Yer aku suka study and buat chronicle of events dlm peta minda aku. Tapi kalau dah satu file ni setiap muka surat lebih kurang sama tapi tak serupa isinya, tonggang tebalik susunan tarikhnya, bersepah2 remark nye and summary yang ko buat pun bikin memanah mata aku nak baca... ape kejadahnya????? Ni bukan reader digest.. tapi shredder machine je eloknya. 

5) Yang ni yang paling best kot.. yang palllliiinggggggg sapi suka.. lombu punya susu.. Sapi yang dapat nama!

Ko raser best???????


No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: