Nov 20, 2010

The not so happenings and tasteful saturday



Merujuk kepada perkara diatas (kau ingat ini ujian karangan surat rasmi SPM????)... hari ni November the 20th memang so tak the happening langsung (keji betul grammer). Kalau tak takdenye at this hour aku leh tetiba jer menghapdet blog. Well at least lebih baik dari menghadap tv yg cerita pun tahape2 tah. 

Pagi tadi ade Nok yang mengajak aku gi the Curve.. macam nak pergi.. tapi ahh malas lah. Mak letih! mau kasi rehat urat2 saraf ni sket and spend sometimes wif the kids. As tomorrow till Tuesday will be in Marriot KL for few days.

Erkkk.. JW Marriot tu opposite ngan Pavillion kan? haissshhh! syaitan yang direjam tul lah. Aku ni dah la pantang... pantang jumpa tempat2 boleh menderma secara kurang berkhemah nih. Dah kering yg berkeping2, maunye duit plastik kebal tu pun ku tarah.. Memang syaitan yang direjam sungguh!

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: