Nov 25, 2010

Saya Suka Blog Awaklah! ye I Loike!

Seperti biasa, pengasas segmen adalah Broben (silamunyikseperti broadband)




Fav blog Numero Un (#1)

MARI MEREPEK.. merepek bila perlu by The BlahBlabber

Simple entry.. topic ringan tapi effect malatop! Yang tersurat singkat, yang tersirat sendiri mau ingat!


Fav blog Numero Deux (#2)

Cursing Malay by Cursing Malay tapi topik dia tak de laks cursing2 sgt. Yang pastinya aku suka baca sebab aku suka dan ala2 de Bomb gak lah. Well actually aku tatau knp aku suka sangat baca blog dia ni.. tapi aku suka lah!


Fav blog Numero Trois (#3)

Sejarah Kehidupan si Fariza

Dia jarang hapdet blog dia, tapi suka baca citer pasal anak2 bujang dia yang pelik2 kelakar ituww ok.


Fav blog Numero Quatre (#4)

KAHUNA - Nampak Macam Sedap

Hidup biar sedap...


Fav blog Numero Cing (#5)

 lelakisesuxx 

Ah kau memang sesuxx, tapi best!



Slogan wajib versi skema:  SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG BEN ASHAARI



 

7 comments:

Nak joen gak: