Nov 12, 2010

Selamat Pengantin Baru for Bakal Pengantin (Ainis dan Isa)


Phewww.. after 5 days my kids demam muntah2 and diarrhea, hari ni alhamdulillah both of them dah mula nak makan and susu. Well adik Mya still muntah lagi after makan or susu, but at least dia tak tolak like few days back, langsung tanak makan.

Dalam dok terkalut tu Alhamdulillah sempat took 1 hr untuk siapkan fondant hantaran cake for Ainis semalam. With the kids dlm keadaan macam tu a bit tak terurus lah jadinya. Well still aku cuba buat yang terbaik dlm masa 1 jam before the kids woke up and my hubby tolong deliver kan ke office semalam. Rasanya Ainis already on her way back to Penang pagi ni.

Niway.. Selamat Pengantin Baru dan Semoga Berbahagia ke Anak Cucu. Hopefully she like the simple cake i made for her hantaran.






If you wanna see my other creations.. fell free to browse http://sweetoothy.blogspot.com






No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: