Dec 23, 2010

5 perkara yang buat aku rasa cam nak cium laju-laju je

1. Rasa cam nak cium laju2 je bila my anak teruna bangun dari tido pepagi say.. "Hi oye!" (Hi bonda)... sambil tersengeh tunjuk gigi dia yg kenit2 tuh..

2. Rasa cam nak cium laju2 je bila bos kata "This is very good" after dia bagi aku sehelai note yg tak rupa note pun untuk ditranslatekan jadik proposal paper.... and aku dapat submit keesokan harinya.

3. Rasa cam nak cium laju2 jer bila tetiba member call kata, "Oi bonus dah masuk. Leh la kuar berjimba".

4. Rasa cam nak cium laju2 jer bila 'kakak' yang paling aku menyampah kat opis nih cakap "Esok i cuti".. hoh raser cam nak buat kenurik doa selamat ok! Aman the next 8 hrs aku.

5. Rasa cam nak cium laju2 bila speed internet ditahap laju giler ok!



No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: