Dec 12, 2010

Bila radio karat berbunyi

Pagi2 lagi radio karat inside my head sang an Ungu’s song… Kekasih Gelapku. Oh hell, for no specific reason. Aku tak pernah ada kekasih gelap ok! Or at least since aku telah sah menjadi seorang isteri. 

Yes, lately malam2 memang my hubby suka keep my mobile phone at his side listened to my MP3’s songs  as recently i did downloaded lots of songs into my mobile.  But last nite I forgot to bring it to the and It was left downstairs somewhere in the living room.

So bila bangun pagi wif that “Ku mencintaimu lebih dari apa pun, meskipun tiada satu orang pun yang tahu”… siyes I terblur2 and wondered around the room to find where the hell that sound came from????

Dalam kebluran di pagi Isnin with the song sang still inside my head, baru aku terperasan yang lagu dlm kepala aku tu bukan dinyanyikan oleh Ungu itself but someone else’s voice. Hmmm… and sampai sekarang aku dok wondering sape punya suara yang cam biasa aku dengar ni  ek????

And yes sampai sekarang lagu tu masih ada dlm kepalotak ni tau. uisshhh! Siyes.. gila!

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: