Dec 2, 2010

Therapy @ Aura Spa Wellness


Last Tuesday I brought some gurls from the office gi Aura Wellness Spa, Bandar Botanic Klang. As depa tak pernah gi, so aku yang dah setahun dah tak jejak spa since Mya's birth pun decided to let them  experienced  themselves to spa treatment. Mengajo anak2 dara tu untuk memanjakan diri. Ohh.. mabeles!

My message to share with them and to all of you simple je. Kerja memang memenatkan dan tak pernah habis. Life pulak memang stressful. You earn you own money thru hardwork, so if ada lebih sket2 tu why cant you spend it for something good for your self.  Pergilah spa, pegi facial, massage, mandi lulur, steam bath yadda yadda yadda.. pampering your self without  feeling guilty. 

By end of the day, macam Aristotle's cakap lah "Happiness depend upon ourselves". So you, nothing but you deserve that! Don't just giving in.. take some! everybody deserve such therapy rite. Charges kat Aura Wellness Spa ni pun tak mahal mana. Affordable la sgt. Aku amik wholebody msg with full facial treatment @ RM99 je. Yang paling best nye, budak 2 orang pekerja mereka yang suweet it pun very la d friendly.




Anak dara ni tgh main game sorang2 sbb kena tunggu aku nye 2hrs treatment


Si yatie tenit baru pas lulur scrub. Kowang tgk mata dia tu.. kompom kalu letak kepala trus ZZZZZ

Apa saje lah aktiviti anak dara sorang ni





Bawah rendam kaki.. atas tengah bedal maggi rendam

Time ni dah dekat kul 10 kot.. lapau memasing. Seb baik la budak kat spa tu ada spare maggi cup

Taddaa.. siti khairuliza sket lagik nak jadi siti nurhaliza lepas buat facial (muntah darah ok!)

Eh aku la ni.. oh comeinya cik puan ni kan (sila lah muntah lagi sekali)

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: