Dec 2, 2010

The boot, the helmet and me... 120 feet above

This was taken yesterday when I for the first time after my 10th years of service with Northport (huhuhu) on top of Quay Crane while they offloading the vessel. Oh sungguh la rasa nak tutup muka. Owang lain kije tak sampai sebulan pun dah naik. Tapi terror gak coz i tak gayat.. kwang kwang kwang!

Safety Shoe pinjaman yang bersaiz 6 and boy's cut. Memang macam bozo kalu tgk inreal k.
Usyar kat bawah tu kalau tak kebal mau rasa gayat gak. 120 kaki punya ketinggian. 


Ini pon pinjam gak as aku punya safety helmet dah lama hilang jejak


Dan aku sedang bawak Quay Crane ala yok yok on jer.
 Time ni gayat giler as bawah kaki ngan kat depan semua cermin. Bila drive spreader to moved forward cam teraser aku jer yang nak jatuh kelaut kat bawah tu

The following pictures of the surrounding areas taken from above






Me and other colleagues

 Azman our new Legal Manager, Sellina yang sungguh lah pale tetiba, and agnes yang awat same je muka dia kat opis tadi, kat bawah and kat atas ni. syabbass!  Dan aku yang well menten kuda2 tu occay! kau tatau berapa goyang nye kat atas tu.
 Setelah berjaya menjatuhkan sebuah kontena kedalam laut.. larrriiikkkkk!



Kan kan kan.. selina pale giler kan. Agnes gak.. seperti biasa senyum trademark walau di mana2.

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: