Dec 2, 2010

Dare to Blog – Day 7 (Aku teringin nak jadi Professor Xavier from X-Men)

Oh siapa itu Prof Xavier?
As per kekasihku wiki:  Professor Charles Francis Xavier , also known as Professor X, is the leader and founder of the X-Men.
Prof X ni botak. Tang ni aku tak leh polo lah walaupun kebotakkan nya tu menyerlah kan lagi keseksian dia.  Prof X ni Paralimpik.. ehh Paraplegia impairment so dia dok atas wheel chair.
 
Prof X dlm comic Marvel.

Charles Xavier in the Movie

Oh i cant imagine it if i could have his world’s powerful mutant mind. I cud telepath, read, control and even influence human mind. Sungguhlah tak terkata hebatnya ok.. become a scientist genius. Cukuplah menginsprirasikan kan kan.Cuma kalau aku jadi Prof X versi perempuan, kena tukar nama jadi Prof Y lah pulak.

Niway, aku kecik2 dulu mmg teringin nak jadi mutant. Lain dari yang lain kan.. the odd one. Mungkin tak lah gunakan telepath memori tu untuk buat jahat kat orang, sebab aku ni dulu baik.. even sekarang pun masih baik. I will use it to jauhkan diri dari mereka2 yang bakal menyakiti aku. So fair play kan? and sape yg ada fikiran2 jahat, aku akan tune derang jadi orang baik2 pulak. Ate dah name superhero kan. Kena la jadi orang baik2 and tolong orang jadi baik. Tapi memula nak kena tukar jadi baik tu diri aku sendiri dulu lah. Bukan la sekarang tak baik, cuma tak cukup inesen jer hehehehe.

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: