Dec 3, 2010

Dare to Blog – Day 9 (Dia buat aku rasa sampah bila)

 

Somebody1, Hard to had a real talk to him, bukan takat cakap, nak pandang pun jarang2.. apetah lagik nak belek, except kalau berkehendakkan sesuatu.. oh sungguh la sampah aku ni okey!

*****

Somebody2, Kalau lu nak mintak tolong gua, hoh.. maneeeesssss meleceehh kau punya ayat okeh. Lagi la pulak kalau nak impress boss. Kalau tak… cam haram! Id10T is his first name.

*****

 Somebody3, Oh bila dia mula menembak rambang, tak pandang kiri kanan.. pastu tak kira dengan sape. Tak perasan ke yg dia memalukan aku, dia yang lain itu.

Kadang2 tu aku rasa cam.. eh dia ni dok kat dunia mana dulu. Dunia lain ngan aku kot. Sebab apesal cerita dia lain dari yang sebenar aku, dia dan dia lalui???

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: