Dec 13, 2010

Kekasih Gelapku... arrgghh!

Oh tidak, till now i could not get this song out from my head.. seriously! dari pagi tadi ok and cud read it here.


Haisshhh!!!! nak kena layan gak nih. But read first this line carefully... 

Lagi ini takde kena mengena dengan sebarang kejadian sebenar dalam hidup aku sekarang ni. Cuma hari ni lagu ni  telah mengkorupkan memory aku, terbelit jer kat dlm kepala aku ni since morning for NO SPECIFIC REASON yang aku ketahui. Yer, sesungguhnya aku sendiri pun tak paham kenapa. Oh!!!




Ungu - Kekasih Gelapku

Kumencintaimu lebih dari apapun
Meskipun tiada satu orang pun yang tau
Kumencintaimu sedalam-dalam hatiku
Meskipun engkau hanya kekasih gelapku
Ku tahu ku takkan selalu ada untukmu
Disaat engkau merindukan diriku
Kutahu ku takkan bisa memberikanmu
Waktu yang panjang dalam hidupku
Yakinlah bahwa engkau adalah cintaku
Yang kucari s’lama ini dalam hidupku
Dan hanya padamu kuberikan sisa cintaku
Yang panjang dalam hidupku
Haa…hidupku…haa…
Kumencintaimu lebih dari apapun
Meskipun tiada satu orang pun yang tau
Kumencintaimu sedalam-dalam hatiku
Meskipun engkau hanya kekasih gelapku
Hoo..oooo..
Wooooww…
Kumencintaimu sedalam-dalam hatiku
Meskipun engkau hanya kekasih gelapku
Mencintaimu lebih dari apapun
Meskipun tiada satu orang pun yang tau
Kumencintaimu sedalam-dalam hatiku
Meskipun engkau hanya kekasih gelapku
Kekasih gelapku…
Huuu…huu…




No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: