Dec 7, 2010

Oh dia memang mimpi ngeri

Gossip pagi yang memualkan, officially about pelik pep's with bossy, domineering, *s* kisser, and coward attitude yang hamatlah memualkan dan mencemarkan alam sekitar kat opis ni. We have 2 of-this-kind, but for today selamat berkenalan with "The bastard Busted" of my office.


Oh I will cut all the yadda yadda yadda... so kurang sket dosa hahahahahampun!

What the gossips all about???

My friend dreamed of himself went for Assassinator's sharp shooter course (sungguh hebat kan?), and one the participant was "The Busted".  Dia menggambarkan suasana yang hebat ya'amat dlm mimpi dia tu. Tembak sana tembak sini.. seme kena target. Cam best giler.

Nak dijadikan cerita mimpi, masa dia tengah menikmati breakfast spread yang cukup best giler (yang ni pon nak cer ke?... ceh!) dia nampak  "The Busted" walked down and sat at the table beside himself. 

And as usual, seperti mana in realitinya, he was the last to arrive, and with (of course) his continuous grievance (Buat muka sedih, pastu langsung tak makan neshat, bila mintak tolong orang mulut dia mang manes, if not.. dialah antara lelaki lahabau yang aku pernah jumpa ok. Manjang je missing in action . Masuk ofis muka stress mengalahkan orang beranak 3! Eh teremosi pulak ahahahaha.)

Dengan kemeluatan tahap dewa and to make him quiet, my friend bangun and tros shoot a fire exactly on his forhead, above his nose (detail kau!). Teraser ala2 casino royal lah time tu kata nya.Sungguh la sweet and so revengeful dream kan.

Tapi mimpi aku lak la yang jadi Nightmare ok. I dreamed that I dated t"The Busted".. and he was so sweet, so nice, so good (to be true)... ahh cukup lah romantik mimpi i thauu!... bercanda dipasiran pantai, tgk movie, bikin movie bagai. Ohhh.. ngerisss to be remembered.


bila terjaga dari mimpi... yes it was a nightmare as now i cant see him the way i used too.  Kalau dulu rasa nak lempang, now rasa nak langgar lari. Bley?????










No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: