Dec 15, 2010

Pestime sampai Pavilion.. oh sungguhlah teraser kecil sungguh poketku ini!


Ni pun utang entry gak nih. These picture following the entry was taken @ Pavilion during my recent stay in KL. We was on 2 days course @ J.W Marriot. Well our main intention was not to attend the course but more to nak jalan2 gi Pavilion ok!

We finished @ 5, pastu gagah kan diri bertumit tinggi walked back to where we stayed in.. Royale Bintang. Hoh! berani mati ok, sampai kat BB plaza aku dah raser cam nak tanggal kasut dah... kaki dah letih yang hamat. Suffered kau, tapi meroyan nak sangat ronda2 kunun.. hambik! Tu pun ade hati kunun nak jelajah time square.. oh tidak lah katenye.

We started from JW Marriot, one round @ Starhill, then to Pavilion, then to Isetan, then to BB Plaza, Metrojaya, then to next, and next again (you named it.. anything along the road headed to Royale Bintang Hotel).

Niway xmas deco kat Pavilion mmg sungguh gojes u'ols...


Oh seperti anganan ku.

Sempat main cak! cak! kat bawah pokok xmas

I pun nak posing gak uols selepas kena halau pak guard masa cuba nak curik kete santa.
 
Cantik kan!

Cam aidid selalu kata.. butipul!










No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: