Dec 21, 2010

Thought I was losing it....

Hoh.. Syukurku disini ditanah anak merdeka.. (sila abaikan, takde kena mengena dengan topik)

Siyes dah seminggu aku misplaced camera aku carik tak jumpa2. Hubby carik pun tak jumpa2 gak. Sob! Sob! Tiap kali terkenang2 terbayang2.. "Innalillahiwainnailaihirajiun"..

Tetiba malam tadi aku mimpi aku ternampak the camera was lie somewhere so damn near 2 me.

Then terjaga dari tido, trus teringat.. and with keyakinan yang bertambah.. "Innalillahiwainnailaihirajiun" sekali lagi. Aku hamat sure, camera tu aku misplaced kat dlm rumah jer... not some other places outside.

Pastu aku tak fikir dah. Tapi masa aku tgh bersiap kat dressing table tu. Tetiba aku toleh kat laptop aku pastu tangan dengan pantas mengkatup laptop tu (yang selama ni mang terbukak je kat situ tak pernah nye bertutup).. memang Allah nak tunjukkan rezeki kan, elok je camera tu dok blakang laptop aku tu.

Syukur alhamdulillah, coz aku dah berkira2 nak kena beli baru dah gak tu huhhuuhhu... sep bajet. Terima Kasih ya Allah!



2 comments:

  1. bajet tu boleh guna utk beli benda lain..ye tak? :)

    ReplyDelete
  2. kan kan kan.. lepas la doploh kali kuar masuk kfc.

    ReplyDelete

Nak joen gak: