Jan 9, 2011

Bila orang tayang gambar Expressed Breast Milk (EBM) banyak2



Tadi kat FB tgk ada kawan letak gambo expressed breast milk (EBM) utk baby dia yg dia simpan dlm fridge. Menang tahniah la coz penuh fridge dia tu. Tapi gambar tu bukan takat 1 or 2. gambar. tapi lebey dari 10 gambar kot.  Kenapa dia letak gambo tu banyak2 ek? Yer aku memang kurang paham. Hmmmm, mungkin niat dia nak pomot breastfeed je kot. Mungkin dia juga tak berniat nak menunjuk yg dia bley breast feed. Tak macam some unlucky mother yang tak leh nak breast feed exclusively, termasuklah aku.

Bukan aku tak suka.. bukan jugak aku cemburu. Tapi sebab aku juga seorang ibu yg pernah breastfeed kan anak aku... so bila tayang gambo tu banyak 2... tetiba aku leh "teraser 'eeeuuwwww".. cam tayang breast la pulak kat public.Kekekekek!
Hadoi! Adakah mereka yg melampau, atau tahap keluc*han aku yang terlampau??? 

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: