Jan 28, 2011

Sesuatu dari Mimpi Semalam


Basically, Alhamdulillah kekuatan mimpi selalu bagi aku clue on something yang aku hilangkan or misplaced. thanks to Allah. Everytime aku kehilangan barang or misplaced barang, DIA akan bagi aku petunjuk dalam mimpì aku. Which situasi ni dah sering terjadi, "Innalillahiwainnailaihirajiun".. Insyaallah dengan izin-Nya, aku selalu akan jumpa balik barang yg hilang tu. 

But wut about people?? Since last year, aku kerap lah sgt mimpi orang yang sama dlm situasi yang berbeza2 nearly every month ok. I donno why. Masa memula tu, it was not so much of my concerned. But bila dah kerap kali sgt aku mimpi kan dia.. oh terQuestion gak lah aku????? kalau dah at least sebulan sekali dia masuk dlm mimpi aku. hubby aku pon rarely masuk dlm mimpi. Even zaman aku berchenta ngan dia dulu. Kalu tak silap lah sepanjang tempoh kami kawen, ada la sekali setahun kot aku mimpi pasal dia. Tu pon kot je. 

Tapi mamat nih, dah berkali2 jadik bahan dlm mimpi aku. Dang!  nak kata hensem, oh tak!. nak kata best, tak jugak!. Nak kata aku admire dia.. oh lagi lah jauh, he's just not suit my taste bud. but WTH yang dia selalu lah sgt masuk dlm mimpi aku. Sungguh ku tak paham. Kau mandrem aku kah???? Bila hubby senirik pon tak sekerap kau masuk dalam mimpi aku, Double dang!  haisshhh! kacau!


No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: