Feb 28, 2011

Kes Saman Ekor - Mane datang 3 nih?

Tetiba tergerak hati nak check saman kat jpj online. Mane datang lak la 3 saman speed trap kat telok intan. 3 berselang sebulan pulak tu (Mar, May, July) . Hadoi! RM450 mmg mcm tak mahal bagi owg pkai kete merz. tapi bagi aku yg naik wira usang 15 tahun ni.. banyak dowh!

Tapi siyesly, ape ke hal nye aku leh dpt saman ni sedangkan aku ni jejak Telok Intan paling meriah pon 2 kali setahun.. tu pon kot la time raya. Sentap ahkak! Bila pulak kita raya puasa bulan 3 @ 5 @ 7? 

Takot gak kena blacklist tak pepasal nanti. Tapi ni menganiaya nih. Celah bedah mana pulak nak korek? Ahkak tak bersalah occay! Any ideas? ape patut aku buat ek? betul ke derang boleh black list ahkak, sedangkan notis saman pon akak tak pernah terima.. apetah lagik saman tu untuk taun 2007 laks tu. Tak adil tau mencarik duit dengan cara camni En JPJ oi.. berdosa la  makan duit haram. huahuahua

1 comment:

  1. ekor ekor ah, ekor ekor if ahahahaha hihihi hilang gigi tinggal gusi hehehehe

    ReplyDelete

Nak joen gak: