Feb 4, 2011

Sepintas Lalu - HCMC Vietnam Day 4 & 5.

Cer day 4 kat HCMC hanya sempat ku hapdet on the 4th day aku dah balik mesia... hehehehe.

On that day my itinery hanya focus to get some goodies for my kids + Hard Rock Cafe Merchandise @ Rock Shop for few fella friends yg dok pesan kat FB. Menghabiskan sisa2 hari terakhir aku kat HCMC sambil menghabiskan sisa2 belen credit available kat dedua kat credit (huhuhuhu), finally i got all wut i espected to get.

So the rest of the day, after balik dari ronda shopping mall kat HCMC.. sempat berdrinko coffee (as usual) @ side walk cafe in fro of Diamond Mall (sort of Sogo, JJ and such) sambil menikmati suasana the City yang sememangnya tengah berwarna2. Derang kat sana pun tgh sebuk dengan persiapan sambut Chinese New Year. And yes, red was everywhere.

Finally reached home around 6, lepaking kat bilik sambil menikmati jumlah sebenar kebejatan (damaged) aku. Then malam tu memasing sebuk packing coz esok pepagi nak hambik flight balik mesia dah.

Pagi tu kuar umah kul 8 as our flight kul 10 lebey. Muah muah to Air Asia again, dengan kemudahan Web Check in.. Voila! boarding process was a breezed! The cont of that that was that our flight delayed for 1 hr. So another damaged kat airport free duty shop. Atenye.. aku ni mane leh dok diam. Menjelajah je le. And menjelajah dengan duit berbentuk plastic card ni sesungguh nye $$$$ tentulah none of the issue. The issue tu seme muncul masa dpt statement jer.. oh pengsan!



No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: