Mar 7, 2011

I felt cheated by Anmum Loyalty & Redemption Program


Why i said so?

Anak aku dari baby sampai setahun lebih minum anmum + abang dia since 1 yr till 2 yr+ pun minum Anmum.. tapi all the scoops yg along send to them tak pernah dapat ape2. Along aku bukan je kumpul scoop from me, but also other kids yg dia jaga which all together ada 4 orang budak yg minum anmum. Harammmm.. semua scoops yg dia hantar tu senyap.

The last time along hantar for KFC voucher RM30 hengget rasernya. Pastu Anmum call ckp scoop yg akak aku hantar tu tak cukup to redeem that voucher. Waddehell??? Dia dah kira cukup2 dah sblm hantar tu. Pehtu akak aku ckp la pulak pasal point2 dia yg dia dpt dari collection2 sblm tu yg dia dah pernah hantar. Tapi budak tu kata tatau pape pasal tu sbb bukan dia jaga.. Ceh! cam haram je jawapannya. 

Since last year ok! harammm satu hape pun Anmum tak send back to us. Yg kata sblm tu hantar scoop leh dpt pack kecik susu Anmum tu pun haruslah tak pernah terima. Apetah lagi tang redemption scoop + tambah duit sket utk dpt barang yg mahal... RM yang kena tambah tu je dah sama nilai beli barang tu je trus kat luar... and tentunya time sale pun leh dpt lagik murah. So sungguh siapalis tak? eeee.. marah tul ahkak thau! Skang anak dedua tukar minum dutch lady. Mogok! wakakaka...

Ni alih2 promo baru utk redemption Anmum Materna punya scoop dah keluar. Oh sugguh lah kami rasa tertipu. Takde la hadap sgt, tapi bila dah kau buat program tu, sebagai pengguna aku teraser la tertipu yang hamat.

No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: