Mar 4, 2011

Nak Layan Saba or Ar-Rawsha???

This event was last Friday nye activity actually. Tapi ahkak bz so baru dan nak bikin petang ni. Last Friday, Mr Darling tetiba msg nak makan nasi Mandy. I tot dia nak masak coz he was not working that day. Rupenya dia mintak ahkak belanja dia makan nasi arab kat Shah Alam. Ceruk mana pulak nak carik nasi arab kat S.A???

Oh ikot kata kaklong dia, ada satu rest nasi arab kat sec 7. Kerana sayangnya daku kat kekasih hati ku, aku pun merelakan diri lah gi ikot dia main redah je carik kedai yg kitowang tatau pon kat mana ceruknya. Dok pusing2 kat la 30 menet.. jumpa gak tempatnya. Tapi usya2 keliling yg macam food court pehtu tadak orang masuk pon... "Bang, sedap ke bang kat sini. Tadak orang pon? Mcm tak sedap je.".... "Ntah. Abistu camne?"

Well ahkak kan agak2 mithali sket bab2 makan nih, so... "Kalau abg tul nak makan Lamb Mandy, kita tembak Ar-Rawsha je lah". Pastinya.. Mr Darling umpama orang mengantuk disorongkan bantal lah dia. KL here i come! Tetiba teringat kat my fren.. Bro Hazman a.k.a Gorgon.. contact2 nego2.. deal! tukar route pegi SABA rest kat jelatek coz dia kata sana lebih lazat.

Disebabkan ke-mengidam-annya kekasih hati.. aku gagah kan gak hati bersama2 dia pi meredah lautan jem sepanjang2 NKVE nak masuk ke DUKE! arrgghhh dem! Kuar umah 630 and reached there at nearly 930. Berakar punkoq dlm kereta.

Sampai sana lak manusia pulak ramai hamat. Fofuler ek tmpt ni? Susah nak dpt meja kosong. Layan toya gak lam 15 min sementara nak dpt meja.

Skang akan aku bio kan gambo lak bercite...

Lamb Mandy for Hubby and Man

yang ini ana yang punya!

Tetiba lak time bayo.. Man yang kuar wallet. Yeahhhoooo! thanks Man.. wakakakak.. tahape tah laki aku ayat dia.

Dah habis makan baru teringat nak amik gambo Menu.

Sebelum makan... macam tanak kawan je kan?

darling kecik i tgh exercise rahang.

Ini je kotowang sebat... tu pon terkulat2 nak menghabiskan. portion besau.

Ah tapi licin gakkk...

Aku pegi makan nasi arab pakai jubah tau! relevant tak? Mya comei kan?


All for all.. Ar-Rawsha lagik best kot????


No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: