Mar 24, 2011

Seminggu tanpa lagu

Oh sedau tak sedau dah seminggu tak hapdet blog. Ni dah kira pecah record dah ni. Uicehh.. padahal dulu memula berblog sbln sekali pon belum tentu hapdet. Huehuehuehue... 

Tapi since rajin memanaskan engine sekurang2 nya sekali satu hari nih, rasa suram jer blog.. sunyi sepi tanpa hapdet kan. Nak kata busy.. memang busy, tapi the main reason was ahkak sedang melepasi tahap kemeruduman di juram paling dalam. Semua benda jadik lemau, semua perkara jadik sasau. Biasalah, itulah hakikat hidup dan putarannya, kala diatas kala dibawah, ada waktu menangis, ada waktu tersenyum, ada waktunya ketawa macam orang gila. 

So do myself. Ada getir, ada panas, ada hujan, ada ribut. Bila sampai tika2 mcm ni, irama pon jadik sumbang, lagu pon dah tak berdendang. 

*Apa yang ko merepek ni setannnnn!

Hopefully hari2 yang mendatang lebih menjanjikan ketenangan, bersulam jalinan yang lebih baik dan mengembirakan. Insyaallah... we'll find the way!



No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: